Arrangementer for pårørende til mennesker med demens

01-Marts-2018

Samtalesalon - en sofasamtale om demens

Samtalesalonen er nyt og vigtigt tilbud for pårørende til demente i 2018.

Samtalesalonen er et sted, hvor vi pårørende kan tale om og ikke mindst genkende vores egen situation i andres historier. Disse kan virke forebyggende, bidrage til, at man finder fred med sin situation og indsats og kommer ”hel” ud i den anden ende.

Jeg har i samarbejde med journalist, foredragsholder og underviser Lotte Printz lavet en samtalesalon, hvor vi deler ud af vores egne erfaringer og fortællinger fra livet som pårørende. Tidligere pårørende i vores tilfælde. Hvilket gør os i stand til at være mere i betragterens rolle og til at reflektere. Samtalesalonen skaber også et trygt og intimt rum, hvor du som tilhører har mulighed for at blande dig eller sætte ord på din egen situation.

Vi tilbyder samtalesalonen til kommuner, patient- og pårørendeforeninger eller andre organisationer, der ved, at et øget fokus på demens, nedbrydning af tabuer og de pårørendes trivsel giver gevinst i den sidste ende. Og håber, at vores samtalesalon kan være med til at gøre en lille forskel samt skabe lidt luft og genkendelighed for bare nogen af de mange tusinde pårørende til demenssyge.

Læs mere herom under fanen "Samtalesalon" her på hjemmesiden. Eller på Lotte Printz hjemmeside; Liv i Historien - LIVE - Liv i historien

30-Oktober-2017

Gruppe for pårørende til demente med fokus på dagbogsøvelser (skriveterapi)

Gruppen for pårørende (ægtefæller, voksne børn og søskende) har fokus på skriveterapi (dagbog) og samtale.
Gruppen mødes otte gange á to timer (kl. 17.00-19.00)

Sted: Messiaskirkens lokaler, Hartmannsvej 46, 2929 Charlottenlund

Praktisk info og tilmelding til:
Annette Aggerbeck - ann.agg@mail.dk / 4162 4232

Læs mere på: www.aggerbeck-terapi.dk eller www.alzheimer.dk