Nyttige links og hjemmesider & Demensven

Ønsker du indsigt i og viden om demenssygdomme og/eller behandlingsmuligheder, at finde frem til foreninger, støttegrupper i dit nærområde mm., henviser jeg din kommunes demenskoordinatorer, Alzheimerforeningen, DEMENSLinien eller ÆLDRE SAGEN.

Her er der dygtige fagfolk, kompetente forskere og sundhedspersonale, som kan være dig behjælpelig med og informere dig om juridiske spørgsmål, nyeste forskning på området og oplysninger om pleje, medicinering, aflastning, lokal foreninger i din hjemkommune mm..

Du kan også kontakt din læge for råd og vejledning.

Nyttige links og hjemmesider:

www.videnscenterfordemens.dk

www.demensnet.dk

www.alzheimer.dk

www.demenssyd.dk

https://www.facebook.com/demensernogetvitalerom

 

DEMENSVEN

En Demensven er en person, der rækker hånden frem, når han eller hun møder et menneske med demens - for eksempel derhjemme, i opgangen, på villavejen, i butikken, på arbejdspladsen eller der, hvor personen med demens måske er kommet på afveje eller har brug for hjælp.

At være Demensven handler først og fremmest om, hvordan du kan gøre livet lidt lettere for folk med demens.

 

BLIV DEMENSVEN NU

Bliv Demensven. Så får du en bog med gode råd til, hvordan du med en lille indsats kan hjælpe såvel mennesker med en demenssygdom som deres pårørende. Det er ganske simpelt og alle kan være med.

Læs mere om Demensven og tilmeld dig som Demensven på www.demensven.dk 

Alzheimerforeningen står bag initiativet Demensven med inspiration fra og sparring med Alzheimer's Society UK's initiativ Dementia Friends.